Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mikor érdemes kiválasztani az esküvői cipőt?

Az Esküvő Tündér Csapata
2022. 02. 22. 14:47:00
Mikor érdemes kiválasztani az esküvői cipőt?
Cikkünkben kifejtjük, hogy miért nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a cipőválasztást.

Kedves Menyasszony!

Sok érdeklődőtől halljuk, mikor megkérdezzük, hogy mikorra lenne szükség a menyasszonyi cipőre, hogy "ráér még, csak nyáron/ősszel lesz az esküvő". Nos, miért is nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a cipőválasztást?
Először is azért, mert a esküvői cipőre már jóval az esküvő előtt szükségünk lesz, mégpedig a menyasszonyi ruha hosszának a beállításakor. Mivel a ruhaszalonok rendkívül leterheltek a főszezonban, sokszor jóval korábbra hívják a menyasszonyokat, hogy a ruhát a megfelelő méretre és hosszra beállítsák. Ezért, elkerülendő azt, hogy az utolsó pillanatban kelljen gyorsan jó cipőt szereznünk, érdemes rögtön azután elkezdeni keresni, hogy lefoglaltuk, vagy megvásároltuk a ruhánkat.
Másodszor is, érdemes időt hagyni magunknak, hogy be tudjuk "járatni" a menyasszonyi cipőnket, hiszen nem pár órás, hanem 10-12 órás viselésre szánjuk őket, így biztosan kényelmesebbek lesznek, és magabiztosan fogunk tudni járni bennük, ha előtte már hozzájuk szoktunk. Sokszor kérdezitek, hogy hogyan lehet "betörni" a cipőt. Jó lehetőség lehet erre a hivatalos, vagy otthoni táncpróba. Ha tánc közben már magabiztosan viseljük az esküvői cipőnket, akkor biztosan kényelmes lesz egész nap.
A harmadik ok, hogy miért ne hagyjuk az utolsó pillanatra a cipőválasztást, az egyszerűen az, hogy előfordul, hogy a kinézett modell épp nincs készleten, így azt meg kell rendelnünk, és ehhez szükséges pár hét, nem is beszélve arról, hogy a gyártó készletétől is függünk, vagyis nem biztos, hogy rögtön el tudjuk indítani a megrendelést.

Összefoglalva, ahogy megvan a menyasszonyi ruhánk, már érdemes is kiválasztani a megfelelő cipőt.

Ehhez várunk szeretettel üzletünkben! 

Bejelentkezés:
+36 30 593 1504
eskuvotunder@hotmail.com
eskuvotunderwebshop@gmail.com

Tartalomhoz tartozó címkék: Mark Badgley James Mischka Paradox London