Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paradox London 2022-es kollekció

Az Esküvő Tündér Csapata
2022. 01. 24. 16:25:00
Paradox London 2022-es kollekció

Különleges esküvői cipő kollekcióval érkezik 2022-ben a Paradox London márka.

Kedves Menyasszonyok!

A legfrissebb trendek köszönnek vissza a Paradox London tervezői által bemutatott legújabb esküvői cipő kollekcióban. A csillogó kristályos díszítés mellett megjelennek az áttetsző mesh anyagok, tüllök, és a finom csipkék is. A kockasarok továbbra is nagy kedvenc, ám természetesen megtalálhatóak finom, vékony sarkú, illetve különleges, lapos talpú esküvői modellek is a cipők között. Az egész napos kényelmes viseletet továbbra is a párnázott talpak biztosítják. Menyasszonyaink visszajelzései alapján bátran állíthatjuk, hogy még a menyecske ruhájához sem lesz kedve annak a menyasszonynak lecserélni a cipőjét, aki Paradox London cipőt választ a Nagy Napra!  heart

A gyártó január végéig mutatja be a különleges, új esküvői cipő kollekciójának darabjait. Mi is lépést tartunk ezzel, és folyamatosan töltjük fel az oldalunkra a legújabb esküvői modelleket, hogy láthassátok, miből lehet majd választani.

Megköszönjük, ha jelzitek számunkra, hogy mely modellek a kedvenceitek az újak közül.  mail

Ha bármi kérdés lenne az új cipőkkel kapcsolatban, keressetek minket nyugodtan az eskuvotunder@hotmail.com, vagy az eskuvotunderwebshop@gmail.com e-mail címeken.

Üdvözlettel, az Esküvő Tündér Csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: Paradox London