Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MÁRKÁINK/OUR BRANDS

Kedves Menyasszony!

Az Esküvő Tündér Cipőszalon és Webshop 2014 óta a hivatalos és egyetlen magyarországi nagykereskedője a Badgley Mischka és Badgley Mischka Jewel márkáknak. Emellett 2021-ben kizárólagos forgalmazói lettünk a Paradox London márkának is, valamint 2023-tól a többszörös díjnyertes The Perfect Bridal Company cipőinek is. 2024-től új márkát vezetünk be az országa, a Bianco Evento által gyártott Avalia Shoes modelljeit. Csomagküldést vállalunk Magyarországon belül, valamint a legtöbb Európai Uniós tagállamba.

És hogy miért is válassz az esküvődre valódi menyasszonyi cipőt?

-Mert a gyártóink több éves tapasztalattal kifejezetten 12 órás viselésre tervezik a cipőiket

-A legmagasabb szintű komfort technológiával, nagyrészt kézzel készülnek, ami azt jelenti, hogy nemcsak a talpuk bélelt szivaccsal, hanem az elöl zárt modelleknek az orra is bélelt belülről

-Talpuk olyan anyagból készült, ami nem csúszik, így nem kell őket megtalpaltatni, és bármilyen táncparketten nagy biztonsággal viselhetők

-Többféle színváltozatban is elérhetők, illetve Perfect Bridal márkánk egyes modelljei festhetők, amiben segítünk, és ami nagyban megkönnyíti a későbbi alkalommal való viselést

Forgalmazott márkáink:

THE PERFECT BRIDAL COMPANY

A The Perfect Bridal Company egy kis, családi kézben lévő, független, brit esküvői és alkalmi márka. Küldetésük egyszerű: „Olyan gyönyörű cipőket készíteni, amelyek ugyanolyan kényelmesek, mint amilyen szépek.” Szeretnek egyedi, minőségi anyagokat találni és kombinálni, ihletet merítve a klasszikus vintage stílusból, és a modern trendekből. Hisznek abban, hogy cipőikben jól kell éreznünk magukat, és nem csak azért, mert csodálatosan néznek ki, hanem azért is, mert egész napra kipárnázzák és megtámasztják a lábat. Cipőikben, alapkivitelben is extra párnázás található a valódi bőr talpbetétben, és sok modelljükben oldalt és elöl is puha szivacsbélés található. A cipők nagyrésze szaténból készült, és nagy előnyük, hogy festhetők, valamint több modelljük rendelhető széles lábfejre való kivitelben is. Minden dekorelem (kristályok, gyöngyök), amik a cipőkön találhatók, kézzel vannak varrva, és nem ragasztva.

Méretek: 36-42-ig (egyes tornacipők 44-es méretig)

AVALIA SHOES

A Bianco Evento a minőségi menyasszonyi divat európai gyártója. A márka 2009-ben alakult, majd 2016-ban indította útjára az Avaliát; saját, kényelmes és gyönyörűen megtervezett menyasszonyi cipő márkáját. Egy új, kizárólag cipőgyártásra tervezett gyártóüzemet nyitottak az EU-ban, ahol olasz cipőgyártó gépek legjavával készítik a cipőket. Modelljeik többnyire szaténból készülnek, puha hab-béléssel az extra kényelemért.

Méretek: 36-41-ig

PARADOX LONDON

A Paradox London 2002 óta készít esküvői és alkalmi cipőket Nagy-Britanniában. Missziójuk, hogy minden hölgy igényeinek tudjanak megfelelő stílusú és fazonú cipőt ajánlani. Lapostalpú cipőktől, a magassarkú, platformos modellekig rengeteg fazon megtalálható náluk, valamint több modell többféle színben is elérhető. A Paradox London is készít kifejezetten széles lábfejre megfelelő cipőket. Modelljeik vegánok, ami azt jelenti, hogy nem használnak semmilyen állati eredetű összetevőt. Felsőrészük szatén, talpaik ökológiai bőrből készülnek. Minden dekorelem (kristályok, gyöngyök), amik a cipőkön találhatók, kézzel vannak varrva, és nem ragasztva.

Méretek: 36-42-ig

Várunk szeretettel a RAMI Showroom-ban, ahol minderről személyesen is meggyőződhetsz.

Bejelentkezés:
+36 30 593 1504
eskuvotunder@hotmail.com
eskuvotunderwebshop@gmail.com

The Esküvő Tündér (Wedding Fairy) Salon and Webshop is the one and only official retailer of the Badgley Mischka and Badgley Mischka Jewel brands in Hungary since 2014. In 2021 we also became sole distributors of the British Paradox London, and in 2023 the award-winning The Perfect Bridal Company brands. From 2024, you can also order Bianco Evento, Avalia shoes from us. We ship to most of the European Union member countries.